Sommarens smak stavas såklart Rosé. Att invigningen sker på Europas bästa Beach Club är lika självklart som att matconnoisseuren Carl-Jan Granqvist är mannen som varit med i processen till att ta fram smaken.

I Februari inleddes resan till att ta fram en unik smakkombination som skulle gifta sig med rosevin. På Grevgatan 5 långt in i katakomberna på vinkällaren Grappe bjöd Carl-Jan Granqvist in till rosé-test med tillhörande trerättersmiddag.

” Det viktigaste för att ta fram ett chips till Rosé är att sältan inte får bli för dominant. Med den mjuka och något syrliga smaken som mozzarella och balsamico ger har vi nått målet och det krispiga rosé vinet får chansen att bjuda konsumenten på en unik smakupplevelse.”

– Carl Jan Granqvist

När smaken var framtagen inleddes projektet med att ta fram en unik design av påse samt att färdigställa att en invigningsfest.

”Denna påse är ett stort steg i Ö-Chips design och identitet vilket stärker vårat varumärke. Att sedan göra det möjligt att lansera denna förstklassiga produkt på Kallis med nära samarbetspartners, vänner och kollegor är ett steg helt i enighet med Ö-Chips värdegrund. Det är event som detta som särskiljer oss från ”vanliga” chipsföretag som satsar på mellokampanjer och annat trams”

-Mikael Lundin VD Lukanellosgruppen.

Rosé smaken är endast en sommar upplaga i begränsat antal exemplar. Så se till att komma åt din påse innan det är för sent!